ცხოვრების ჯანსაღი წესი

კოჭას სასარგებლო თვისებები და უკუჩვენებები

0 კომენტარი

მსოფლიოს მედიკოსების რეკომენდაციით, სპეციფიკური გემოს შემცველი კოჭა (ჯანჯაფილი, ჯინჯერი) ორგანიზმისთვის სასარგებლოა, რადგან ის შეიცავს ბევრ ვიტამინსა და სასარგებლო ნივთიერებას. ჯანჯაფილის გამოყენება შესაძლებელია, როგორც ფხვნილის, ისე თხევადი სახით.

1. კულინარიაში ჯინჯერი გამოიყენება, როგორც სანელებელი მცენარე

2. ჯინჯერს აქვს ანთების საწინააღმდეგო ეფექტი

3. ასევე, აქვს ტკივილგამაყუჩებელი ეფექტი

4. გამოიყენება, როგორც დამამშვიდებელი საშუალება

5. არის ანტიოქსიდანტური საშუალება

6. აძლიერებს იმუნიტეტს

7. გამოიყენება წონაში დასაკლებად

თუმცა, სასარგებლო თვისებებთან ერთად ჯინჯერის მიღებას უკუჩვენებაც აქვს. ჯინჯერი ძლიერად მოქმედებს კუჭისა და ნაწლავების ლორწოვან გარსზე. ამიტომ მათთვის, ვისაც აწუხებს წყლული, გასტრიტი და ვისაც აქვს ღვიძლის პრობლემები როგორიცაა - ციროზი, ჰეპატიტი და კენჭები ჯანჯაფილის მიღება რეკომენდებული არ არის. ასევე, არ არის სასურველი დიაბეტის მქონე ადამიანებისთვის.

ახალი ვიდეო მეტი ვიდეო

შსს: დავაკავეთ კაცი, რომელმაც უკრაინის მოქალაქეს ფიზიკური შეურაცხყოფა მიაყენა (ვიდეო)

კომენტარები