რეცეპტი

ღორის ხორცის მედალიონები კომშის პიურეთი

0 კომენტარი
(c)ირაკლი ბლუიშვილი
 
2 ულუფის მასალა
ღორის ჩალაღაჯი 600 გრ. (გამოვა 4 მედალიონი, თითო 150 გრ.)
1 კგ. კომში
2 სუფრის კოვზი კომშის ჯემი
50 გრ. ჩილის სოუსი
50 გრ. სოიოს სოუსი
1 ც. თეთრი ხახვი

მომზადების წესი:

გასუფთავებული ჩალაღაჯი ჩადეთ მარინადში და გააჩერეთ მინიმუმ 6 საათი ან მთელი ღამე.

ჩალაღაჯი ამოიღეთ მარინადიდან, გაამშრალეთ და დაჭერით მედალიონებად.
გააცხელეთ ტაფა, მოასხით ცოტაოდენი ზეთი და შეწვით ხორცი.

დაჭერით კომში კუბებად და მოთუშეთ ხახვთან ერთად დაბალ ცეცხლზე, ვიდრე მასა არ დარბილდება. შეკაზმეთ მუსკატის კაკლით, ფერადი წიწაკით და მარილით. სოუსისთვის: გახსენით კომშის ჯემი ბულიონში, შეურიეთ ჩილის და სოიოს სოუსი, წამოადუღეთ. გაანაწილეთ კომშის პიურე ოთხ თეფშზე, ზემოდან დაადეთ შემწვარი ხორცი და მოასხით კომშის სოუსი.
მიირთვით გემრიელად.

ახალი ვიდეო მეტი ვიდეო

პროკურატურა: ნაცემი შაქარაშვილი გადააგდეს არაგვში, რის შედეგადაც ის გარდაიცვალა

კომენტარები