რეცეპტი

შუბა

0 კომენტარი
4ულუფა
2 კარტოფილი
 2 სტაფილო
 1 ჭარხალი
3 კვერცხი
1 შეკვრა მწვანე ხახვი
250 გრ. მაიონეზი „სლობოდა” – „პროვანსალი”
1 ლიმონი
2 სუფრის კოვზი არაჟანი
 მარილი 
 პილპილი
ჯამში: 12 ლარი
სურვილისამებრ, კერძს შეგიძლიათ დაუმატოთ შებოლილი ორაგული.

 

ჯამში: 12 ლარი

მომზადების წესი:

მოხარშეთ კარტოფილი, ჭარხალი და კვერცხი.

დაჭერით მწვანე ხახვი წვრილად და გახეხეთ სტაფილო.

მას შემდეგ რაც კარტოფილი და ჭარხალი მოიხარშება, გააცალეთ კანი და გახეხეთ.

ლანგარზე დააწყვეთ ფენა-ფენა გახეხილი კარტოფილი, სტაფილო და ჭარხალი.

ცალკე ჭურჭელში მოათავსეთ 250 გრ. მაიონეზი „სლობოდა”, ჩააწურეთ 1 ლიმონი, დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი არაჟანი, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და გადაურიეთ.

მიღებული მასა სუფრის კოვზით წაუსვით ფენა-ფენა გამზადებულ ბოსტნეულს, ზედა ფენას მოაყარეთ გახეხილი კვერცხი, მოასხით შეზავებული მაიონეზი და მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი.

ფენებს შორის, შეგიძლიათ დაუმატოთ შებოლილი ორაგული

 

ახალი ვიდეო მეტი ვიდეო

თინათინ წულაძე

კომენტარები