რეცეპტი

ბადრიჯნის როლები

0 კომენტარი
2 ულუფა
2 ბადრიჯანი
ნახევარი კონა პიტნა
ნახევარი კონა ქინძი
ნახევარი კონა ტარხუნა
1 კბილი ნიორი
200 გრ. მაიონეზი
მარილი
შაქარი
ჯამში: 5 ლარი

მომზადების წესი:

დაჭერით ბადრიჯანი თხელ, მოგრძო ნაჭრებად და შეწვით ცოტაოდენ ზეთში.

შემწვარი ბადრიჯანი გააშრეთ ქაღალდზე.

ბლენდერში ჩაასხით მაიონეზი, დაუმატეთ მწვანილი, 1 კბილი ნიორი, ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი გემოვნებით და დააბლენდერეთ.

მიღებული მასა წაუსვით ბადრიჯნის ნაჭრებს, გადაახვიეთ, მოათავსეთ თეფშზე და მოასხით დარჩენილი მასა.

 

ახალი ვიდეო მეტი ვიდეო

წარსულში ნასამართლევი პირი თბილისში მოპედის ქურდობისთვის დააკავეს

კომენტარები