2 ულუფა
2 ბადრიჯანი
ნახევარი კონა პიტნა
ნახევარი კონა ქინძი
ნახევარი კონა ტარხუნა
1 კბილი ნიორი
200 გრ. მაიონეზი
მარილი
შაქარი
ჯამში: 5 ლარი
მომზადების წესი:
დაჭერით ბადრიჯანი თხელ, მოგრძო ნაჭრებად და შეწვით ცოტაოდენ ზეთში.
შემწვარი ბადრიჯანი გააშრეთ ქაღალდზე.
ბლენდერში ჩაასხით მაიონეზი, დაუმატეთ მწვანილი, 1 კბილი ნიორი, ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი, მარილი გემოვნებით და დააბლენდერეთ.
მიღებული მასა წაუსვით ბადრიჯნის ნაჭრებს, გადაახვიეთ, მოათავსეთ თეფშზე და მოასხით დარჩენილი მასა.